Home » » Jom Sertai Contest RM200 bersama www.careeron9.com

Jom Sertai Contest RM200 bersama www.careeron9.com

Written By Zanuddin Yaacob on Thursday, May 10, 2012 | 11:03 PM



Hai kepada blogger yang masih xjoin2 lagi contest menarik ni... apa kater kali ni kiter pakat join ramai2 contest yang disediakan oleh www.careeron9.com ni... Syarat penyertaan xdelah susah sgt.. yang penting korang mestilah ade blog... pastu like careeron9 punye Fanpage di FB dan menjadi follower di blog dia... dan jangan lupa masukkan widget jawatan kosong tu dkt blog kamu... SENANG!!!!!!

Kalau nak join... xpayah ler pikir panjang2 sila ke -> KLIK SINI YER

Arahan ade kat sana nnt....

Satu lagi.... untuk info korang blog www.careeron9.com ni merupakan blog yang memaparkan iklan jawatan kosong terkini di Malaysia.. Kepada sesiapa yang ingin mencari peluang pekerjaan di sektor Kerajaan, Swasta dan Badan Berkanun bolehlah segera dan secara pantasnya ke blog ni... Hurmmmm... kat mana
Hah klik sini jer... -> www.careeron9.com

Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia

0 ulasan:

Post a Comment

Sila Like Kami di Facebook.
 
Support : Your Link | Careeron9 | OhGosip Artis
Copyright © 2013. DinKlate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger About Me .