Home » » Proton Preve' Versi Theopilus Chin - Preve Teksi & Hatchback

Proton Preve' Versi Theopilus Chin - Preve Teksi & Hatchback

Written By Zanuddin Yaacob on Tuesday, May 1, 2012 | 5:19 PM

Kalau korang peminat auto, ataupun selalu lepak kat blog Paultan...korang mesti perasan ada satu entri yang paultan telah post ke dalam blog beliau. Terdapat beberapa keping gambar berkaitan dengan Proton Preve yang dirender oleh theopilus chin mengikut imaginasi beliau sendiri.

Aku tertarik juga dengan 2 keping gambar/ rendering yang telah dibuat oleh mamat theopilus nih...hasilnya seakan2 hidup dan realistik [he3x!! ye-ye je aku nih]....tetapi adakah pihak proton akan mengeluarkan model sebegini disatu hari nanti?? Kita tunggu dan lihat sahaja.....- no komen, ha3x!!!!


preve hatchback

rear, preve hatch

front, preve hatch

preve taxi

Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia

2 ulasan:

  1. Salam kunjunagn di sini...
    http://www.careeron9.com

    ReplyDelete
  2. teksi pon nk buat jugak dari preve? saga dah ada,cukup2 lah.hahaha

    ReplyDelete

Sila Like Kami di Facebook.
 
Support : Your Link | Careeron9 | OhGosip Artis
Copyright © 2013. DinKlate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger About Me .