Home » , » Artis Barat Mengandung

Artis Barat Mengandung

Written By Zanuddin Yaacob on Friday, March 22, 2013 | 7:14 PM

Apabila bergelar isteri biasanya tidak boleh lari daripada mengandung ,tetapi berbeza dengan orang barat, sesudah anak lima baharu nak kahwin ,mungkin baharu serasi kot..

Ingin di kongsi adalah artis dari barat yang mengandung serta siap cover dalam majalah ..dan tanpa segan silu dengan posisi yang berani serta menunjukkan keseluruhan tubuh dan perut yang besar..

Mujurlah perkara sedemikian tidak terjadi di negara yang tercinta ini..Masih lagi bersih buat setakat hari ini,,ada yang tempias tu nak buat macam mana ,,dah orang nak tunjuk,,kita tengok jer lah..











Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia

0 ulasan:

Post a Comment

Sila Like Kami di Facebook.
 
Support : Your Link | Careeron9 | OhGosip Artis
Copyright © 2013. DinKlate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger About Me .