Home » , » Kau Ni Memang Kelakar Giler !!!

Kau Ni Memang Kelakar Giler !!!

Written By Zanuddin Yaacob on Tuesday, March 12, 2013 | 8:02 PM

Fesyen kelakar untuk ditonton..baik buang terus baju tu...tetapi ramai dah yang buang baju  ditutup benda tu dengan bunga buatan..yang ini rasanya ada sedikit kelainan,,,,berbeza sama sekali dengan yang lain..ditambah pula dengan pakaian sukan memang cun..

Kalau ada yang nak ciplak fesyen...dipersilakan...dekat negara diorang boleh berkiralah..kalau buat dekat negara kita...masaklah...dekat sana buatlah rekaan-rekaan terbaru..mereka pamggil kreatif dan unik..mereka boleh terima...ini biasa-biasa sahaja..masih banyak yang berat-berat..



Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia

0 ulasan:

Post a Comment

Sila Like Kami di Facebook.
 
Support : Your Link | Careeron9 | OhGosip Artis
Copyright © 2013. DinKlate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger About Me .