Home » , » Pengemis Canggih - Pakar IT

Pengemis Canggih - Pakar IT

Written By Zanuddin Yaacob on Thursday, March 14, 2013 | 10:04 AM

cerita ini adalah tentang seorang manusia yang cukup unik..kalau dilihat gambarnya seperti seorang gelandangan atau seorang yang sakit mental...

Dengan berpakaian sungguh comok dan busuk dengan sampah disekelilingnya...memang di dia ini tak betul...kalau gelandangan sekali pun..mereka ini berpakaian yang eloklah jugak..tak keterlaluan sangat..

orang ini dah lah comok betul ....siap bermain komputer..berblogging ke aper ke bendanya dia ni...
inilah kelebihan pakcik yang tidak disangka-sangka ini...mungkin pakcik ini pakar komputer kot..cuma saja-saja berkelakuan pelik sebegitu..lihat gambarnya ...andaikan siapa pakcik ini yang sebenarnya...


Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia

0 ulasan:

Post a Comment

Sila Like Kami di Facebook.
 
Support : Your Link | Careeron9 | OhGosip Artis
Copyright © 2013. DinKlate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger About Me .