Home » » Tukar Hak Milik Kenderaan

Tukar Hak Milik Kenderaan

Written By Zanuddin Yaacob on Thursday, May 6, 2010 | 10:45 AM


Ramai orang membeli serta menjual kenderaan..boleh dikatakan setiap hari proses ini tak pernah berhenti..
kenderaan sentiasa bertambah di jalanan..kesesakan pun lebih hebat..

pekerjaan salesman atau salesgirls tak pernah putus sama ada menjual kereta baru atau yang lama..
malah makin bertambah dalam kerjaya tersebut..

seperti nombor pendaftaran kenderaan kelantan sekarang pun laju..bermakna kuasa beli  kenderaan baru kat kelantan  dah melonjak tinggi..

disini saya mengumumkan kepada orang area kelantan sekitar kota bharu dan area berdekatan bolehlah menghubungi nombor tersebut 017-9627031 untuk proses tukar hak milik kenderaan..


dia ni boleh harap dalam proses tersebut..dan tidak pernah menipu pelanggan..asal siap saja proses tukar nama terus saja hantar pada custumer..
servis memang dia jaga betul..dalam masa 3 ke 4 hari saja beres..dia ni bukan kerja dengan mana-mana syarikat..buat kerja secara solo...tetapi yang penting harga berpatutan dan servis yang ok..

urusan dengan dia..kita tak perlu tinggal kerja atau nak cuti..teruskan kerja macam biasa..dia akan datang ke tempat kita sama ada rumah atau tempat kerja..kita yang tentukan....cuma kena sedia dokuman yang diperlukan untuk proses tukar hak milik..

dia ni lebih kurang macam runner jugak yang bezanya dia ni tak kerja dengan syarikat ...
walaupun nampak macam slow sedikit dia ni..tapi tak per buat kerja laju..itu yang penting..
kalau anda ada rancangan nak tukar hak milik atau tergendala sudah lama tak pernah jadi nak buat..
bolehlah telefon dia ni..senang kira..masa kita tak rugi ..yang penting proses tukar nama kenderaan kita selesai..

Ikhlas..dinklate...

Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia

0 ulasan:

Post a Comment

Sila Like Kami di Facebook.
 
Support : Your Link | Careeron9 | OhGosip Artis
Copyright © 2013. DinKlate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger About Me .