Home » » Cuba Teka Menatang Apa Ke Benda Ni?

Cuba Teka Menatang Apa Ke Benda Ni?

Written By Zanuddin Yaacob on Friday, January 11, 2013 | 3:04 PM

Anda mungkin dah pernah melihat binatang ini,aku cuma ingin imbas kembali tentang binatang yang namanya lembu..jangan bergurau nak bayar binatang ni...kerana harganya kekadang tak munasabah,....kalau disembelih dan dijual dagingnya mungkin tak  akan dapat duit yang kita beli binatang ni...inilah antara lembu-lembu yang agak pelik dan takut untuk mendekati bagi yang tak biasa......
Wau!!!besar gila lembu ni,,bonggolnya rasa macam unta...
Memang comellah lembu ni,,pakcik hati-hati ya...
Besarnya tanduk lembu ni,,,potong buat perhiasan kat dinding..ha  ha..
Jarang-jarang boleh jumpa orang macam ni....macam baby pulak...
Hati-hati ya kak..nanti kena tendang kat belakang...

Kerjanya makan jer!!!!Tak faham...tak faham
Fulamak...!!!!...Tandunya sangat panjang...jangan dekat ...bahaya..bahaya...

Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia

0 ulasan:

Post a Comment

Sila Like Kami di Facebook.
 
Support : Your Link | Careeron9 | OhGosip Artis
Copyright © 2013. DinKlate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger About Me .