Home » » Sanggup Tak Beli Kereta Begini

Sanggup Tak Beli Kereta Begini

Written By Zanuddin Yaacob on Wednesday, January 16, 2013 | 11:58 PM

Dalam perkembangan teknologi dan serba maju jaya...Timbul pelbagai jenis kereta seluruh dunia dalam pelbagai bentuk dan keupayaan enjin yang laju dan sederhana..bergantung kepada kesesuaian dan pendapatan..Adakah anda mampu memiliki antara kereta-kereta termahal di dunia...mungkin atau pun tidak....Bergantung kepada keadaan...
Tengok sahaja kedudukan enjinnya...memang padat dan siap parking belakang pulak tu..Kereta apa paling termahal di dunia sekarang ? Bugatti Veyron yang bernilai RM7.8 juta ? Mungkin ada yang mengatasi harga itu seperti kereta Ford GT40 1968 Gulf/Mirage dikatakan telah dijual dengan harga sebanyak RM34.30 juta di California. Kereta itu yang digunakan dalam perlumbaan di sekitar tahun 1971 telah dibeli Steve McQueen dan ia akan dibawa dalam filem Hollywood yang akan datang.Kereta lama pun sangat berharga dan menjadi aset kepada pemiliknya yang berdaftar..
Waw...memang kaw!!!kaw!!!...
Mengancam betul !!!

Enjinnya...Tertariknya aku..kurus semangat..

Pandangan depannya begitu racing spirit

enjin ini memang takde kat Malaysia 

Dalamannya memang ada klas..WaW!!!!

Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia

0 ulasan:

Post a Comment

Sila Like Kami di Facebook.
 
Support : Your Link | Careeron9 | OhGosip Artis
Copyright © 2013. DinKlate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger About Me .